Prezentare:

Avocat titular: Daniela Lipcanu

Facultatea de Drept-Universitatea Bucuresti, licenta in 1995.

Executive Master in Business Administration- Asebuss-Kennesaw State University 2000-2002.

Membra a Baroului Bucuresti din 1996 si avocat definitiv din 1998, atunci cand se infiinteaza Cabinetul de avocatura Daniela Lipcanu.

Din august 2012 membra a Baroului Ilfov.

Experienta profesionala

De 17 ani ca avocat pledant in numeroase litigii in fata instantelor romanesti de drept comun la cel mai inalt grad, precum si a Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Participa la privatizarea unor importante obiective economice si colaboreaza cu numeroase firme romanesti si internationale.

Limbi straine: engleza, franceza, italiana

Misiune


Misiunea cabinetului este oferirea de servicii juridice de calitate  adaptate nevoilor fiecarui client in parte.

Incep fiecare lucrare incredintata de client cu o sesiune de explorare a tuturor posibilitatilor de a folosi cadrul legal existent.

Astfel, clientul obtine alternative pentru cazul sau, pentru strategia sa de afaceri, cu analiza tuturor consecintelor, pentru asumarea celei mai utile solutii legale.


Cand apar situatii speciale, clientul este informat imediat. Se explica natura problemei, se evalueaza alternativele juridice si se prezinta cea mai buna solutie.


Clientul decide in deplina cunostinta de cauza.


Daca exista o singura sansa, aceea este exploatata la maxim, pentru ca respectul il castigam dar pentru dreptate trebuie sa luptam.